Æret være Helmer Breindahls minde

Billedkunstner Helmer Breindahl, f. 1944, har taget afsked med denne verden. Vi har kendt ham som et dedikeret, musisk og poetisk menneske, der også efter tabet af sin højtelskede Helle dagligt formåede at bekræfte livets skønhed – til glæde for mange. Jeg lærte først Helmer Breindahl at kende som værdsat salmeillustrator. Helmer Breindal har sat mange spor, bl.a. i Tersløse og Skellebjerg Kirke. Her viser jeg et foto taget i forbindelse med Helmer Breindahls prædikestolsudsmykning 2011 i Skellebjerg Kirke ved Sorø.

En mindeudstilling er under forberedelse på Galleri og Kursuscenter Emmaus, som har haft uvurderlig glæde af Helmer Breindahls virke, bl.a. som pianist og som Venneforeningens formand.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s